O nama

Poštovani prijašnji, sadašnji i potencijalni korisnici usluga obrta Sanimont,

obrt Sanimont pruža usluge klijentima od 2004. godine. Veliki naglasak je na kvaliteti rada, odgovornosti u pristupu poslu kao i dogovorenim rokovima.  Od klasične izvedbe uređenja interijera sistemom suhe gradnje i soboslikarskih radova, tu su i razni radovi po mjeri poput pregradnih zidova sa kliznim vratima, raznih polica za knjige, televizore i ukrasa.

Vlasnik obrta Sanimir Tahirović je nakon završene Elektrostrojarsko obrtničke škole, strukovni smjer bravar, počeo prakticirati  uređenje interijera već od 1996. godine, sa navršenih 17 godina. Narednih osam godina je radio za majstore uz koje je učio detalje zanata, razvijao znanje i stekao iskustva iz kojih je proizašlo otvaranje samostalne djelatnosti.

Web stranica je pokrenuta sa ciljem prezentacije kvalitetnih usluga širem broju ljudi gdje možete vidjeti puno kvalitetnih primjera uređenja interijera koji su spoj funkcionalnosti i estetike različitih prostora, pregradnih zidova te ostalih izvedbi sistemom suhe gradnje što može poslužiti za bolju predodžbu kako i Vaš prostor može izgledati.

Slobodno možete postaviti upit ili nazvati direktan broj Sanimont obrta koji će nastojati dati odgovore i ponuditi rješenje vezano uz navedene djelatnosti.

S poštovanjem,
vl. Sanimir Tahirović

Mob: 095 / 9208 – 450