Klizna vrata

U većini kućanstava se koriste klasična tzv. krilna vrata koja se kod otvaranja i zatvaranja moraju ili vući prema sebi ili gurati od sebe što u određenim slučajevima može predstavljati problem. To je vrlo česta pojava kod manjih prostorija kao što su kupaonice, wc-i ili smočnice. Kada smo ograničeni prostorom vrlo je nezgodno manevrirati klasičnim vratima te nam ona prilikom otvaranja zauzimaju dragocjeni prostor koji bi mogli iskoristiti za smještaj nekog ormara, police ili vješalice.

Postoji rješenje za to, a to su klizna vrata koja ulaze u zid. Otvaranje kliznih vrata je napravljeno na način da se ona uvlače u pregradni zid te omogućuju nesmetani ulazak/izlazak u/iz prostorije.

Nudimo Vam kompletnu uslugu (ne morate tražiti elemente po trgovinama ili posebno stolara te posebno majstora za izradu pregradnog zida). Usluga uključuje potreban rad i materijal za izradu pregradnog zida do 5m2 sa postavljenim mrežicama na spojevima te montaža kliznih vrata bijele boje (60,70,80 ili 90cm*200cm) za 4,000 kn. Svaki dodatni m2 pregradnog zida košta 350,00 kn. Završno gletanje i bojanje nije uključeno u cijenu.

Ukoliko klijent želi gletanje spojeva u još jednom nanosu, brušenje i bojanje to košta dodatno 1.000,00 kn a obrađuju se obje strane zida.

Klizna vrata u ovoj varijanti nemaju opciju zaključavanja.

U primjerima ispod teksta možete vidjeti neke od radova Sanimont obrta.

Prve fotografije prikazuju izvedenu uslugu u jeftinijoj varijanti, bez završnog gletanja i bojanja.

Ukoliko želite kompletnu uslugu završni izgled možete vidjeti na sljedećim fotografijama.

Ugrađeno nadsvjetlo se može dodatno naručiti. Cijena primjera koji vidite na fotografiji je 600,00 kn.

U slučaju potrebe za širim prolazom klizna krila mogu biti spojena.