Obrada vanjskih špaleta oko prozora …

U asortimanu usluga imamo ponudu obrade tzv. špaleta oko prozora nakon njihove ugradnje. Ovdje možete vidjeti primjer obrade vanjskih špaleta prozora, a u nekim od sljedećih materijala će biti prikaz unutarnje obrade. Kao što to znaju ljudi koji su mijenjali stolariju, da nakon postave često ostanu ružne i nezgodne rupe koje je neophodno sanirati, da bi se potom mogle obojati i da bi kompletna stolarija dobila svoju cjelinu. Prva slika predstavlja izgled vanjskih špaleta oko prozora prije nego ih obrt Sanimont uredi materijalom za obradu špaleta.

Na drugoj slici imamo izgled vanjskih špaleta oko prozora nakon što ih je obrt Sanimont obradio materijalom za obradu špaleta. Ovdje je prikazana obrada vanjske špalete, koju smo uredili na način da smo napravili ravni rub petnaestak cm od krajnjih rubova prozora, iz razloga da postojeća fasada ostane uredna. Ugradili smo i prozorsku klupčicu koju je investitor izabrao i kupio. Cijena ovakve obrade prozora je po m1 i iznosi 100,00 kn/1 + pdv, s materijalom, ugradnja klupčice je isto 100,00kn/m1, ali klupčicu kupuje i dostavlja investitor.

Na trećoj slici imamo konačni izgled vanjskih špaleta oko prozora nakon kompletne obrade i nakon bojanja bojom za fasade. Sveukupna cijena ovakve obrade iznosi 130,00kn/m1 sa materijalom.

Permanent link to this article: https://www.sanimont.hr/obrada-vanjskih-spaleta-oko-prozora